Sådan virker PainBuffer

Oplever du smerter ved samleje med dyb penetration? Benyt PainBuffer der består af to bløde ringe som føres over penis for at gøre indtrængning mindre dyb. (Køb Painbuffer her)

Er dit væv ved vulva sart, så afprøv om painbufferen kan mindske friktionen fra din partner.

PainBuffer benyttes til kvinder, som oplever vaginale smerter ved dyb penetration eller har skader fx på mellemkødet. Disse kan skyldes arvæv, stråleskader, fibromer, endometriose, irritabel tarm, tarmsygdomme eller prolaps (nedsunket livmoder, blære eller tarm). Læs mere under på www.w-l-h.com

Husk, det er altid en læge, som skal stille din diagnose. Har du smerter, er det et tegn på, at du skal besøge lægen og finde ud af, hvad årsagen kan være.

Anvendelse

PainBuffer føres ned over penis, så den fungerer som en barriere, der sikrer, at indtrængning bliver mindre dyb. Ønskes variation kan den ene af de to ringe, sættes om bag ved testiklerne, for at øge mandens nydelse.

Oplever du/I smerter ved penetration stop brug af PainBuffer.

PainBuffer bruges alene udvendigt.

Brug jeres fantasi

Først af alt: undersøg hvor smerten sidder: fortil, bagtil, i siden?

Tænk på hvilke stillinger, som ikke vil genere det berørte område:

  • Sid overskrævs: styr indtrængning
  • Lig på ryggen (missionær) med let samlede ben
  • Lig i ske med øverste ben fremme. Partner indtrængning i vagina bagfra

Rengøring

PainBuffer er et personligt produkt.

Vask PainBuffer med vand og sæbe før brug. Vær sikker på, at sæben er skyllet helt af. Brug eventuelt antibakteriel rensespray på produktet for at nedsætte risikoen for bakterier. Painbufferen bliver nusset over tid.

 

NB

  • Har en af jer haft en smitsom infektion, bør PainBuffer skiftes ud.
  • Hvis du skifter partner, skift PainBuffer.
  • PainBuffer er et personligt produkt og kan ikke byttes ved brudt emballage.

Vær opmærksom på

Når du bruger en PainBuffer vil dit væv oppe i skeden ikke blive strukket, som det normalt ville blive ved sex. Fordelen er at sex ikke gør ondt, men bagdelen er at dit væv ikke bliver holdt elastisk. Tal med din læge, om vedkommende ser det som et problem at dit væv ikke bliver strukket. Hvis du gerne vil adskille sex og udstrækning af væv. Kan du foreslå at benytte en vibrator eller dilator til på egen hånd af øge fleksibiliteten i vævet.

Holdbarhed

Painbufferne kan blive nusset ved brug.

COPYRIGHT2016 PROPS & PEARLS