PAINBUFFER

Painbuffer mindske smerter ved dyb penetration. Smerterne kan bl.a opstå pga endometriose, strålebehanding i underlivet, fjernelse af livmoder, livmoderhals, arvæv, keglesnit mm.

Kvindelig Endometriose bruger af Painbuffer:

Painbuffer var på ingen måde ubehagelige, de to ringe er bløde og tager lidt af kropstemperaturen, hvilket gør at de ikke føles kolde når det rammer huden, hvilket virker godt, for så bemærker man den ikke, så det føles mere naturligt.
Det er bestemt en behagelig oplevelse af bruge de to ringe, både selv og i en kombination.
Min kæreste og jeg bruge ofte både de to ringe og også på forskellige måder.
Jeg synes ikke jeg kan sige noget negativt om dem, de er nemme at bruge, de er fleksible, de er neutrale og nemme at gøre rent.
Jeg slapper mere af under sex med min kæreste når vi bruger de to ringe.

Kvindelig udvendig stråleskadet bruger af Painbuffer:

Så fik vi prøvet painbufferen, og jeg må sige at det var en kæmpe optur, bare vi havde kendt til det produkt noget før, det er første gang efter min operation, at jeg har kunnet holde ud så længe, så min mand kunne få udløsning oppe i mig, jeg blev opereret i juni 2017 og vi prøvede første gang efter i sommeren 2018, og det har været op af bakke, min mand siger det føles ok for ham at have den på, så kan kun selv anbefale den til andre som har samme problem. Tusind tak for den gode snak i telefonen. Venlig hilsen L

Mandelig bruger af Painbuffer:

Nej, de er bestemt ikke ubehagelige, de er gode og sidder rart. Det er godt materiale da det ikke “hiver” i kønsbehåringen. De er især gode hvis den ene sidder omkring scrotum.
Det er en god oplevelse, jeg nyder at bruge dem. Både fordi det giver mig mindre bekymringer omkring smerter hos min kæreste, men også fordi det stimulere mig – når de sidder og “klemmer” lidt omkring penis og scrotum.
Ja, vi bruger dem ofte, næsten under dagligt – hvilket er længe, længe siden vi har kunne have sex så ofte som efter vi har fået disse produkter.
Der er ingenting for mig der taler imod produktet.
Ja, jeg er mere rolig og behøver ikke bekymre mig om at støde for hårdt eller for dybt i min kæreste og dermed give hende smerter.

Kærestepar som bruger Painbuffer:

I en rigtig lang periode har vi joket lidt med at vi “bare” er rigtig, rigtig gode venner der kysser lidt, men vi snakkede om, så sent som i går, at nu er vi både gode venner og kærester. ❤
Så tusind tak fordi vi må få lov til at være dine painbuffer prøvekaniner! ☺
Undskyld det sene svar – vi har bare haft så travlt med alt mulig andet, i soveværelset! ?